foto

Johannes Joner

  • nar. 1.11.1958 (61 let)
    Haugesund, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ella Bella Bingo
Papapa
2019 Naděje
2010 Olsenbanden jr. Mestertyvens skatt
2009 Olsenbanden jr. og det sorte gullet
2008 Poslední kšeft
2007 Andre omgang
Crazy Gang a záhada stříbrného dolu
2006 Otravný chlap
2005 Bland Tistlar
Crazy gang v cirkusu
2004 Crazy gang a rock´n roll
2003 Crazy gang na ponorce
2000 Malý muž
1999 Olsenbandens siste stikk
1998 Solan, Ludvig og Gurin med reverompa
1996 Hamsun
Maja Steinansikt
1995 Nula stupňů Kelvina
1994 Over stork og stein
1990 Smykketyven
1987 Hip hip hurra!
1985 Soldatene synger ikke lenger (TV film)

TV seriály

2019 Neste Sommer (TV seriál)
Skillsmisse & innbilt svangerskap (S06E08)
Bohem over natta & lommepenger (S06E07)
Sommerrevy & avis på deling (S06E04)
další epizody (6)
2018 Šťastná to země (TV seriál)
Oljebyen (E08)
Dirdal valley (E05)
69 meters dyp (E04)
další epizody (4)
2016 Snøfall (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2015 Neste Sommer (TV seriál)
Allværsjakke og budrunde (S02E10)
Gå tur & frieri (S02E09)
Hevd & horekjole (S02E07)
další epizody (5)
Struggle for Life (TV seriál)
Tyskland, Tyskland, Tyskland (S02E06)
2014 Neste Sommer (TV seriál)
Dokaos & hemmelig kjæreste (S01E01)
Struggle for Life (TV seriál)
Who's Your Daddy Now? (S01E08)
Sykkeltyven (S01E04)
2006 Sejer - Svarte sekunder (TV seriál)
2005 Ran (TV seriál)
2002 Tiden før Tim (TV seriál)
1998 Nini (TV seriál)
1993 Fortuna (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky