foto

Eleanor Infante

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Late Night
2017 Concealed
2014 Code Academy
Nostalgik
2013 Pete's Christmas (TV film)
2010 Hysteria
2009 16 to Life

TV seriály

2019 The Twilight Zone (TV seriál)
The Blue Scorpion (S01E09)
Point of Origin (S01E08)
2018 Akta X (TV seriál)
Můj boj 4 (S11E10)
Sledující (S11E07)
Počkat, cože? (S11E04)
další epizody (4)
2017 Lore (TV seriál)
The Beast Within (S01E05)
Black Stockings (S01E03)
Echoes (S01E02)
2016 You Me Her (TV seriál)
2010 Futurestates (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace