foto

Anthony Carpio

  • nar. 12.11.1965 (53 let)
    Hong Kong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Na pokraji šílenství
2016 Detektiv z Hongkongu
2014 Du cheng feng yun
2013 Operace: Bílá bouře
2010 Bad Blood
2009 Odstřelovač
2008 Kapka krve
Nebezpečný svědek
Únos
2007 Shen qiang shou yu zhi duo xing
2006 Akce nemluvně
Fan dou kuang ben
Jopok manura 3
Poslední boj
Wo yao cheng ming
2005 A sao
2004 Cesta kolem světa za 80 dní
New Police Story
Shi bu di tou
2003 An Na yu wu lin
Medailon
Volavka II
2001 Agent z Hong Kongu
Bu jie zhi mi
2000 Raped by an Angel 5: The Final Judgement
1999 Hei dao feng yun zhi shou shu wang
Shang di zhi shou
Zi yu feng bao
1998 Wipe Out
1996 Fei hu
Long hu Bo Lan ji
Si ge 32A he yi ge xiang jiao shao nian
Wang Jiao zha 'fit' ren
Wang zi duo qing
Yun cai wu fu xing
1995 Blesk
1994 Legenda o opilém Mistrovi
Mo yu zhui kong
To Love Ferrari
Xiang Gang qi an: Xi xue gui li wang
1993 Black Panther
Huang Fei-Hong zhi gui jiao qi
The Formula
Xiang Gang qi an: Qiang jian
Yi ben man hua chuang tian ya II miao xiang tian kai
Zhui nan zi
Železný dráp
1992 Gangs '92
Lan Jiang zhuan zhi fan fei zu feng yun
Xi Zang xiao zi
1991 Dračí dvojčata
Hua jie shen nu
Huo bao lang zi
Lie huo qing chou
Meng gui ru qin hei she hui
Qian wang 1991
Tenkrát v Číně
The Angels
1990 Huang jia nu jiang
Jiang hu zui hou yi ge da lao
Qi bing
Wu tai jie mei
Zui jia zei pai dang
1989 Chong tian xiao zi
Fan lao hai tong
Kantonský kmotr
Lie huo jie tou
Shen yong fei hu ba wang hua
1988 Ba wang hua
Police Story 2
1987 Bat ye tin
Project A 2
1986 Nui Ji Zapai Jun
1985 Red Force 2

Dokumentární

1999 Jackie Chan: My Stunts

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace