foto

Markus Redmond

  • nar. 5.2.1971 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The 6th Degree
2016 This Is Now
2007 I.Q.: Génius
2000 Zab tu mrchu!
1999 Klub rváčů
Sexuální praktiky pozemšťanů
1996 Alf versus U.S. Army (TV film)
1994 Neobyčejné léto
1990 Exile (TV film)

TV seriály

2005 Larry, kroť se (TV seriál)
The Bowtie (S05E02)
1999 Angel (TV seriál)
Pokoj s výhledem (S01E05)
Family Rules (TV seriál)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1997 Murder One (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Závod s časem (S06E03)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (21)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Burtův starý dům (S05E05)
1995 Murder One (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (7)
1994 Policie New York (TV seriál)
Steroid Roy (S01E15)
Abandando Abandoned (S01E13)
1993 Policie New York (TV seriál)
From Hare to Eternity (S01E11)
Oscar, Meyer, Weiner (S01E10)
Personal Foul (S01E06)
1990 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Use a Slurpy, Go to Jail (S01E20)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 The 6th Degree
2016 This Is Now

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The 6th Degree
2016 This Is Now

Producentská filmografie

Filmy

2019 The 6th Degree
2016 This Is Now

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky