foto

Yoka Berretty

  • nar. 8.5.1928
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko
  • zem. 28.11.2015 (87 let)
    Rijswijk, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 In het belang van de staat (TV film)
1996 Advocaat van de Hanen
1985 De prooi
1981 Charlotte
1972 VD
1963 Marguerite Gautier (TV film)
1962 Overval, De
1961 Letzte Kapitel, Das
1960 Makkers, staakt uw wild geraas
1959 The Last Blitzkrieg
1956 Banda poctivců
1955 Chléb, láska a .....

TV seriály

1997 Au! (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Eindeloos leven (TV seriál)
1994 Dag juf, tot morgen (TV seriál)
1991 De Dageraad (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1978 Dubbelleven (TV seriál)
1973 Waaldrecht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky