foto

Michael Carbonaro

  • nar. 28.4.1982 (37 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Tale of Two Coreys (TV film)
2013 Trouble with Barry, The
2012 Love or Whatever
2011 Bůh žehnej Americe
2007 I Was a Creature from Outer Space
2006 Another Gay Movie
2003 Tale of Two Pizzas, A

TV seriály

2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Two Days or the Number of Hours Within That Timeframe (E02)
2013 Manžel k pohledání (TV seriál)
I Object! (S02E21)
2012 Newsroom (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Předčasný porod (S08E15)
2011 Manžel k pohledání (TV seriál)
Anniversary (S01E03)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vražedná realita (S09E06)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Na svatého Valentýna (S03E11)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Philadelphia (S08E16)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Carbonarův efekt (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace