foto

Mariusz Zalejski

  • nar. 1959
    Tarnowskie Góry, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
O mały włos (S15E10)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S05E05)
2013 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Celebryta (S10E07)
2010 Przeznaczenie (TV seriál)
Idealne życie (E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zakładnik (S03E05)
2009 Siostry (TV seriál)
Marzenia Matyldy (E03)
39 i pół (TV seriál)
Katastrofa (S02E13)
2008 Wydział zabójstw (TV seriál)
Upadek (E42)
Pitbull (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
2007 Niania (TV seriál)
Mieszkanie z Jolką (S04E07)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 27 (S04E27)
Episode 26 (S04E26)
Episode 4 (S04E04)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Motyle (S01E16)
Fala zbrodni (TV seriál)
Amerykański łącznik (S02E02)
2000 Na dobre i na złe (TV seriál)
Osierocona miłość (S02E27)
Ślub (S02E15)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Upadek (S01E24)
Przejście (S01E22)
Cena przyjaźni (S01E14)
další epizody (9)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Cicha noc (S02E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky