foto

Allison Byrne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Rialto
2016 Rande pro šílenou Mary
The Flag
2012 Miloval jsem Joyce Hattovou (TV film)
2010 When Harvey Met Bob (TV film)
2009 Trhliny
2008 The Daisy Chain
2007 W.C.
2003 Mystikové
Píseň za chudého chlapce
2000 Act Without Words II (TV film)
Rough for Theatre I
1999 Last Mango in Dublin
Love Divided, A

TV seriály

2019 Resistance (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2016 Rebellion (TV seriál)
The Reckoning (E05)
Surrender (E04)
Under Siege (E03)
další epizody (5)
2006 Rough Diamond (TV seriál)
2005 Last Furlong, The (TV seriál)
1999 Relative Strangers (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Garage: A Rock Saga

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky