foto

Igor Sawin

  • nar. 7.1.1949
    Łódź, Polsko
  • zem. 20.10.2015 (66 let)
    Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Poslední mise
1976 Hranice stínu

TV seriály

2014 Na dobre i na złe (TV seriál)
Panaceum (S16E37)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S04E01)
2006 Mrok (TV seriál)
Miłość może zabić (E04)
Kryminalni (TV seriál)
Gra, cz. 1 (S05E03)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky