foto

Gerardo Gormezano

  • nar. 1958
    Alcoy, Alicante, Valencia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1994 Sombras paralelas

TV seriály

2010 V zajetí vášně (TV seriál)
2005 Ventdelplà (TV seriál)
2003 Leis de Celavella, As (TV seriál)
1999 Nada es para siempre (TV seriál)
1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Sombras paralelas

TV seriály

1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1994 Sombras paralelas

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky