foto

Ethan Embry

  • nar. 13.6.1978 (41 let)
    Huntington Beach, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Blindspotting
Dweller
První člověk
2016 Fashionista
Those Eyes
2015 Bereave
Convergence
Echoes of War
The Devil's Candy
2014 Late Phases
The Guest
2013 Cheap Thrills
In Security
The House Across the Street
2012 Dorothy and the Witches of Oz
Imaginary Friend (TV film)
2011 Boj o dědictví
Thunderballs (TV film)
2010 The Kane Files: Life of Trial
2008 Heart of a Dragon
Oko dravce
Player 5150
2007 Motel smrti
2006 Escape
Kidney Thieves
2005 Pizza
Svatební víkend
2004 Celesta ve městě (TV film)
Zahulíme, uvidíme
Život v Liberty Street (TV film)
2003 Chladnokrevně
Manfast
Proud času
2002 Holka na roztrhání
Oni přicházejí
2001 Male Order
Rennie's Landing
Tanec v domě
Who Is A.B.?
2000 Nezávislý
1998 How to Make the Cruelest Month
Montana
Podezřelé chování
Poslední mejdan
Proroctví
Zapadákov
1997 Bláznivá dovolená v Las Vegas
1996 Bílá smršť
To je náš hit!
1995 Evolver
Na plný pecky
1994 Čas proměn
1993 Sami v poušti
1991 Chraň si svůj život
Dutch aneb Bláznivá cesta
Špatné chování (TV film)
Šťastné a veselé
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)

TV seriály

2021 Grace a Frankie (TV seriál)
Epizoda 16 (S07E16)
Epizoda 15 (S07E15)
Epizoda 14 (S07E14)
další epizody (16)
2020 Grace a Frankie (TV seriál)
Změna (S06E13)
Den D (S06E12)
Otloukánek (S06E11)
další epizody (12)
2019 Grace a Frankie (TV seriál)
Alternativní realita (S05E13)
Svatba (S05E12)
Video (S05E11)
další epizody (13)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Stamford Trust Fall (S03E03)
The Huckleberry Jones (S03E02)
2018 Grace a Frankie (TV seriál)
Domov (S04E13)
Krysy (S04E12)
Vana (S04E11)
další epizody (10)
Sneaky Pete (TV seriál)
Switch (S02E10)
Buffalo Soldiers (S02E09)
Marius Josipovic (S02E08)
další epizody (9)
2017 Grace a Frankie (TV seriál)
Muzikál (S03E12)
Druhý vibrátor (S03E11)
Štítky (S03E10)
další epizody (10)
2016 Grace a Frankie (TV seriál)
Převrat (S02E13)
Flám (S02E11)
Loučení (S02E09)
další epizody (10)
2015 Grace a Frankie (TV seriál)
Slavnostní slib (S01E13)
Rozlučka se svobodou (S01E12)
Tajemství (S01E11)
další epizody (11)
Sneaky Pete (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Živí mrtví (TV seriál)
Znovu od začátku (S06E01)
2014 Havaj 5-0 (TV seriál)
Pohřbená tajemství (S04E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Let 111 (S14E12)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Srdce, které věří nejvíc (S03E01)
A rovnou k Jitřence (S02E22)
Druhá hvězda napravo (S02E21)
další epizody (10)
2012 Chirurgové (TV seriál)
Užívej si, dokud můžeš (S09E04)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Bo Me Once (S01E04)
Priceless (S01E02)
Pilot (S01E01)
Čarodějky ze země Oz (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Protiopatření (S10E01)
Mayday (S09E22)
2010 Dr. House (TV seriál)
Hluboko skryté tajemství (S06E10)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Podstata strachu (TV seriál)
Chance (E10)
2008 Bratrství (TV seriál)
Birnam Wood Comes to Dunsinane (S03E08)
All the Interim Is Like a Phantasma (S03E07)
The Chimes at Midnight (S03E06)
další epizody (8)
2007 Bratrství (TV seriál)
Things Have Changed 1:7-8 (S02E10)
Call Letter Blues 1:2-6 (S02E09)
Shelter from the Storm 1:1-2 (S02E08)
další epizody (9)
2006 Bratrství (TV seriál)
Matthew 22:10 (S01E11)
Ecclesiastes 7:2 (S01E09)
Mark 8:36 (S01E01)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Odplata (S05E12)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Incident On and Off a Mountain Road (S01E01)
Vražedná čísla (TV seriál)
Hluková stopa (S01E12)
2003 Dragnet (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
1999 Work with Me (TV seriál)
1998 Herkules (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Dinner at Tiffani's (TV pořad)