foto

Daniel Schwarz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Wir machen durch bis morgen früh (TV film)
2012 Schief gewickelt (TV film)
2010 Vater Morgana
2004 Süperseks
1995 Das Büro
1994 Verwaltungsoberinspektor, Der

TV seriály

2018 Stralsund (TV seriál)
Waffenbrüder (E13)
2017 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Familiengeheimnis (E25)
2016 Kriminalista (TV seriál)
Její poslední hit (S11E06)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Schuldig (E24)
2015 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Das verschwundene Kind (E10)
2010 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Tod im Kloster (E05)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Auf Liebe und Tod (E04)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky