foto

Gloria Muzio

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Good Girls Revolt (TV seriál)
The Year-Ender (E05)
2015 American Crime (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
One Minute (S01E04)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
There Is No Superwoman (E19)
Wake Up, Bill (E12)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Nehoda (S01E05)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Třetí žena (S03E06)
Vzpomínka z války (S03E03)
Strach z odloučení (S02E13)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
The Black Donnellys (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Dvě místa (S02E06)
Americká rodina (S02E02)
Další Walker (S01E16)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Pochyby (S03E01)
Velká hra (S02E14)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Poslední slovo (S02E09)
Král rybářů: Druhá část (S02E01)
Skutečný déšť (S01E17)
Dr. House (TV seriál)
Lovci (S02E07)
Huff (TV seriál)
Život bez Beth (S02E10)
2005 Closer (TV seriál)
E-Ring (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Totožnost (S03E15)
Třetí hlídka (TV seriál)
End of Tour (S06E21)
Pohotovost (TV seriál)
Ano (S12E09)
Odmítnutí péče (S11E18)
2004 Hawaii (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Higher Calling (S05E21)
Právo a pořádek (TV seriál)
Hands Free (S14E17)
City Hall (S14E14)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Platinum (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
A Ticket Grows in Brooklyn (S05E09)
Právo a pořádek (TV seriál)
Blaze (S14E05)
Maritime (S13E18)
Under God (S13E12)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Poučení (S01E08)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nejlepší obrana (S02E04)
Poloprofesionál (S01E15)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Jed (S01E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pěstouni (S03E09)
Oz (TV seriál)
Orpheus Descending (S04E14)
2000 Ed (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Castoff (S08E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace