foto

Teddy Kollek

  • nar. 27.5.1911
    Nagyvászony, Rakousko-Uhersko
  • zem. 2.1.2007 (95 let)
    Jeruzalém, Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Teddy Kollek
1992 Lahav Hatzui
1985 Goodbye, New York

Dokumentární

2003 Můj architekt Louis Kahn
2001 Bitter Glory, A (TV film)

Host

TV pořady

1995 Lebens-Künstler (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky