foto

Otto Habsburg

  • nar. 20.11.1912
    Reichenau an der Rax, Rakousko-Uhersko
  • zem. 4.7.2011 (98 let)
    Pöcking, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Erbe Österreich (TV seriál) - a.z.
2013 Felix Austria!
2007 Menschen & Mächte (TV seriál) - a.z.
Torn from the Flag: A Film by Klaudia Kovacs
2006 Die Kapuzinergruft - Grabstätte einer Dynastie (TV film)
1995 Šest tváří Hitlera (TV seriál)
1987 Universum (TV seriál)
1986 Das blieb vom Doppeladler (TV seriál)
1982 Běh času (TV seriál)
1976 Wienfilm 1896-1976 - a.z.

Host

TV pořady

2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Esti showder (TV pořad)
1995 Lebens-Künstler (TV pořad)
1987 Österreich I (TV pořad)
1971 A-Studio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace