foto

Gerald Fiedler

  • nar. 1959

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Polizeiruf 110 - Abwärts (TV film)
2010 Goethe!
1998 Chainsmoker
1991 Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)

TV seriály

2013 Hotel Adlon (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Hochwild (S08E06)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2003 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Únos (S01E05)
Očitý svědek (S01E04)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky