foto

Roger Lim

  • nar. 4.6.1968 (52 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Young Again
2016 Soy Nero
2014 The M Word
2013 Great American Dream
Not So Young
Věk dinosaurů
2009 AmerAsian
2005 Co je šeptem...
Coach Carter
2002 Tequila Express
2001 Křižovatka smrti 2
Vanilkové nebe

TV seriály

2011 Vychovávat Hope (TV seriál)
Svatba (S02E04)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ve tmě (S04E22)
2002 Alias (TV seriál)
Nepřítel se vzdává (S02E01)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2006 Forenzní detektivové Los Angeles (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Not So Young

Producentská filmografie

Filmy

2013 Not So Young

Host

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky