foto

Lukáš Vacek

  • nar. 27.6.1991 (25 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lukáš Vacek se narodil dne 27.6.1991 v Praze a s herectvím začal už od malička, již v jeho pěti letech se dostal do pořadu ELDORÁDO, které se později přejmenovalo na PRIMA JÍZDU, zde učinkoval do svých jedenácti let. Již od malička se také věnoval tancování a to lantinsko-americký styl. K herectví se dostal úplnou náhodou a to přes svého otce, který ho vzal na casting, bohužel již do druhého kola, ale Lukáš měl štěstí a režisér si ho vybral. Další hereckou zkušeností, která ho dostala víš v herecké sféře byl celovečerní krimi film PÁTEK ČTRNÁCTÉHO režiséra Václava Křístka, kde si Lukáš zahrál hlavní roli po boku zkušených herců, jako je například Jan Dolanský.

Lukáš Vacek hrál též v několika zahraničních reklamách a filmech za zmíňku stojí například KOMISAŘ MAIGRET, či italský film LA CITADELA. Momentálně studuje na stední průmyslové škole sdělovací techniky v Panské a to obor produkce, dále se chce tento mladý herec věnovat režii nebo pokračovat dále v produkci. V této době ho můžete na televizních obrazovkách vídat v seriálu ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ a kdo se díval takho zná také ze seriálu VELMI KŘEHKÉ VZTAHY, kde ztvárnil roli Tomáše Kučery. Přejme mu hodně štěstí, ať se v této branži udrží a dostane ještě spoustu zajímavých rolí.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zemřít šťastný
2016 Laskonka (amatérský film)
2010 Román pro muže
2008 Na vlky železa (TV film)
2007 Bestiář
Václav
2003 Pátek čtrnáctého (TV film)
2002 Perníková věž
Smradi

TV seriály

2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Smrtelný žert (S01E05)
2007 Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)

TV pořady

1998 Prima jízda (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace