foto

Hugo Metsers

  • nar. 1.4.1943 (76 let)
    Hulst, Zeeland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Černá kniha
2001 De verlossing
1995 A zase ti Špindírovi
1994 Modrá přilba
1983 Zwarte ruiter, De
1981 Het verboden bacchanaal
1980 Lieve jongens
Sprej na vlasy
1976 De komst van Joachim Stiller
1975 Mens erger je niet
Zwaarmoedige verhalen voor bij de centrale verwarming
1974 Alicia
1973 Frank en Eva
1972 Louisa, een woord van liefde
VD
1971 Blue Movie
1968 Een zekere Judas (TV film)
Luitenant Tenant (TV film)

TV seriály

2012 Dokter Deen (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
1996 Eenzame oorlog van Koos Tak, De (TV seriál)
1994 De legende van de Bokkerijders (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Pleidooi (TV seriál)
1992 Zonder Ernst (TV seriál)
1991 Suite 215 (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Ha die Pa! (TV seriál)
1983 Weg, De (TV seriál)
1981 De Fabriek (TV seriál)
1977 Hollands glorie (TV seriál)
1975 Klaverweide (TV seriál)
1973 Mens van goede wil, Een (TV seriál)
Waaldrecht (TV seriál)

Dokumentární

2010 Parradox

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace