foto

Matthias Lempert

  • nar. 28.10.1960 (58 let)
    Moers, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Roads
2018 Cobain
U mě doma
2016 Cesta snů
Hologram pro krále
Junges Licht
2015 Box
Sky
Victoria
2014 Miss Sixty
2013 00 Schneider: Im Wendekreis der Eidechse
Something Necessary
2012 Atlas mraků
Měsíčňan
Nežít jen napůl
2011 Dreileben - Eine Minute Dunkel (TV film)
Dreileben - Etwas Besseres als den Tod (TV film)
Okno do léta
Ony
2010 3
Město pod tebou
Orly
Soul Boy
2009 Alter und Schönheit
International
Kdo ho viděl
Lurdy
Na sklonku srpna
Německo '09
Čachtická paní
2008 Nuit de chien
Nur ein Sommer
2007 Das Leuchten der Sterne (TV film)
Die drei Räuber
Max Minsky a já
Prasátko Rudy
2006 Brinkmanns Zorn
Kámoš
Maria an Callas
Parfém: Příběh vraha
Paříži, miluji Tě
Vineta
2005 Ráj hned teď
Spiele Leben
Střelba na psy
Underexposure
2004 Agnes a jeho bratři
Engelchen flieg (TV film)
Farland
Jazzclub - Der frühe Vogel fängt den Wurm.
Laura a její hvězdička
Můj bratr je pes
Soundless
True
2003 Albín jménem Noi
Chaos and Cadavers
In Memoriam
Khamosh Pani: Silent Waters
Scardanelli
2002 Love Story z Manhattanu
Nebe
2001 Herz
Thema Nr. 1
2000 Když děda miloval Ritu Hayworthovou
LiebesLuder
Manila
1999 Gigantický
Propaganda
Schnee in der Neujahrsnacht
1998 Das Frankfurter Kreuz (TV film)
Lola běží o život
1997 Appartement für einen Selbstmörder (TV film)
Die 120 Tage von Bottrop
Für immer und immer
Praxis Dr. Hasenbein
Sawdust Tales
Through Roses (TV film)
Život - stavba povolena
1996 Letters Unsent
Můj přítel Joe
United Trash
Zwei Tage grau
1995 Komu patří Tobias?
Krutá dvojčata (TV film)
Létající Holanďan
1994 Immer wenn sie Krimis liest (TV film)
Wilde Jahre
1989 Toten Fische, Die

TV seriály

2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (16)

Dokumentární

2017 Beuys
Když myslím na Německo v noci
2016 Cahier africain
Urmila - für die Freiheit
2014 Citizenfour: Občan Snowden
Der Schmetterlingsjäger
Les Ponts de Sarajevo
Pepe Mujica: Lessons from the Flowerbed
Titos Brille
Toto a jeho sestry
2013 Das Radikal Böse
2012 Angriff auf die Demokratie - Eine Intervention
2011 Endlich
Mondo Lux - die Bilderwelten des Werner Schroeter
Pina
2010 Das Schiff des Torjägers
2009 The Invisible Frame
Villalobos
Život podle Iona B. (TV film)
2008 Květinový most
2006 Kurze Leben des José Antonio Gutierrez, Das
2005 2 oder 3 Dinge, die ich von ihm weiß
2004 Die Spielwütigen
2001 Asta E
Was geht - Die fantastischen Vier
1998 Life, Love & Celluloid

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace