foto

Clement Fowler

  • nar. 27.12.1924
    Detroit, Michigan, USA
  • zem. 16.8.2009 (84 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Campfire Stories
1993 Věk nevinnosti
1986 Rockový hotel
1982 Bistro
1981 Vyvolení
1964 Hamlet
1952 Nefretiti, Queen of Egypt (TV film)

TV seriály

1994 New York Undercover (TV seriál)
1964 Mr. Broadway (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky