foto

Allen Nourse

  • nar. 31.5.1906
    St. Paul, Minnesota, USA
  • zem. 13.2.1991 (84 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Barefoot in Athens (TV film)
1961 Give Us Barabbas! (TV film)
1959 Zítřek nemá šanci
1955 Cell 2455 Death Row
Phenix City Story, The
Tight Spot
1954 Pushover

TV seriály

1969 Doctors, The (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1961 Tallahassee 7000 (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Sunday Showcase (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
Chevron Hall of Stars (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 The Gulf Playhouse (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace