foto

Morgan Sterne

  • nar. 9.5.1926
    The Bronx, New York, USA
  • zem. 15.8.2011 (85 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Rainbow (TV film)
1975 Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan (TV film)
1972 Stand Up and Be Counted
The Carey Treatment
1971 D.A.: Conspiracy to Kill (TV film)
Ellery Queen: Don't Look Behind You (TV film)
The Todd Killings
What's a Nice Girl Like You...? (TV film)
1969 Strom poznání
1963 Nine Miles to Noon

TV seriály

1972 Banyon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
1964 Flame in the Wind, A (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
1961 Everglades (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Brenner (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace