foto

Jan Peszek

  • nar. 13.2.1944 (76 let)
    Szreńsk, Mazovské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Juliusz
2017 Amok
Po prostu przyjaźń
2016 Złe uczynki
2015 Hiszpanka
Król życia
2014 Polskie gówno
2013 Polská sibiriáda
2009 Koperníkova hvězda
2006 Zamek
2004 Spam
Šrámy
2003 Král Ubu
2002 Eukalyptus
2001 Listy miłosne
1999 Na plebanii w Wyszkowie 1920
1997 Darmozjad polski
Nocne graffiti
1996 Dzien wielkiej ryby
1995 Něžná
Tisíce
1994 Antygona w Nowym Jorku (TV film)
Seznam cizoložnic
Ziarno zroszone krwia (TV film)
Śmierć jak kromka chleba
1993 Strašný sen
1992 Coupable d'innocence ou Quand la raison dort
1991 Eminent Domain
Ferdydurke
Panny i wdowy
V.I.P.
Žena ve válce (TV film)
Život za život - Maxmilián Kolbe
1990 Bal na dworcu w Koluszkach
Hochzeitsgäste
Korczak
Polepšovna
Rozloučení s podzimem
Útěk z kina „Svoboda“
1988 Labedzi spiew
Niezwykla podróz Baltazara Kobera
Schodami w góre, schodami w dól
Trójkat bermudzki
1987 Opowiesci Hollywoodu (TV film)
1986 Prywatne śledztwo
1985 Pismak
1983 Ostrze na ostrze
1981 Byl jazz
1980 Podróz do Arabii
1976 Zelazna obroza (TV film)
1972 Szerokiej drogi, kochanie
1971 Poznamenaná cesta

TV seriály

2020 Królestwo kobiet (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (4)
2008 Figo fago (TV seriál)
2007 Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 6 (E06)
1997 Sława i chwała (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1986 Na klopoty... Bednarski (TV seriál)
1984 Rycerze i rabusie (TV seriál)
1953 Teatr telewizji (TV seriál)

Dokumentární

2016 Autor Solaris (TV film)
2008 Solo
2004 Ja, Gombro
1998 Jan Peszek w roli głównej

Host

TV pořady

2005 Szymon Majewski show (TV pořad)