foto

Christine Shaw

  • nar. 2.5.1932
    Anglie, Velká Británie
  • zem. 17.8.2003 (71 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Pomsta Růžového pantera
1974 Thriller - drsný film
1973 After Loch Lomond (TV film)
1960 Clue of the Twisted Candle, The

TV seriály

1987 The Bretts (TV seriál)
1986 Slinger's Day (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1984 Leaving (TV seriál)
1980 Cowboys (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Holding On (TV seriál)
The Foundation (TV seriál)
1976 Dickens of London (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Lucky Feller (TV seriál)
1974 "Don't Drink the Water (TV seriál)
Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
1973 Marked Personal (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 General Hospital (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Keep It in the Family (TV seriál)
The Guardians (TV seriál)
The Passenger (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky