foto

Ronnie Carroll

  • nar. 18.8.1934
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • zem. 13.4.2015 (80 let)
    Hampstead, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1969 Frankie Howerd Show, The (TV seriál)
Sez Les (TV seriál)
1968 Braden's Week (TV seriál) - a.z.
1963 Stanley Baxter Show, The (TV seriál)
1959 Drumbeat (TV seriál)

Dokumentární

1999 After They Were Famous (TV seriál)

Host

TV pořady

1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1967 Golden Shot, The (TV pořad)
1965 The Bruce Forsyth Show (TV pořad)
1961 Big Night Out (TV pořad)
Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1958 Oh Boy! (TV pořad)
1957 Six-Five Special (TV pořad)
1956 Alan Melville Takes You from A-Z (TV pořad)
1955 Off the Record (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky