foto

Des O'Connor

  • nar. 12.1.1932 (87 let)
    Stepney, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1994 Room 101 (TV seriál)
1954 It's a Great Life (TV seriál)

Dokumentární

2012 100 Years of the Royal Variety Performance (TV film)
2006 Story of Light Entertainment, The (TV seriál) - a.z.
1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.
1994 Paul Merton's Palladium Story (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Harry Hill's Alien Fun Capsule (TV pořad)
2012 Royal Variety Performance 2012, The (TV pořad)
2009 Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
2008 All Star Mr & Mrs (TV pořad)
2007 Would I Lie to You? (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2002 Des O'Connor Tonight at Christmas (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 This Morning with Richard Not Judy (TV pořad)
Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
1978 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1971 Parkinson (TV pořad)
1970 Kraft Music Hall Presents: The Des O'Connor Show (TV pořad)
The Val Doonican Show (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
Vera Lynn (TV pořad)
1968 Frost on Sunday (TV pořad)
The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1967 Golden Shot, The (TV pořad)
1966 The London Palladium Show (TV pořad)
1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
Top of the Pops (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1957 Six-Five Special (TV pořad)
1955 Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)
1949 Music-Hall (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace