foto

Kevin McKidd

  • nar. 9.8.1973 (44 let)
    Elgin, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se ve Skotsku a vystudoval na univerzitě v Edinburghu. Tam se dostal k divadlu a jako mnoho začínajících herců byl divadelní „hvězda" univerzity.Jeho první profesionální role byla v televizní sérii OTEC TED.

Později se objevil ve filmu KRÁLOVSTVÍ NEBESKÉ od režiséra Ridleyho Scotta. V ten stejný rok si zahrál i v úspěšném seriálu HBO ŘÍM. V tomto seriálu ztvárnil centuriona Luciuse Vorena v „proslulé" Caesarovi 13.legii. Jeho věrného přítele si zahrál herec Ray Stevenson.O rok později hrál i ve filmu HANNIBAL-ZROZENÍ.

Kevin McKidd je ženatý a má dvě děti. Současně žije v Los Angeles v Kalifornii.

Moviegod

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tulipánová horečka
T2 Trainspotting - a.z.
2015 Všude dobře, doma peklo
2014 Toy Story: Prehistorický (TV film)
2013 Liga spravedlivých: Záchrana světa
2012 Comes a Bright Day
Rebelka
2011 Great Ghost Rescue, The
2010 Bunraku
One Night in Emergency (TV film)
Percy Jackson: Zloděj blesku
2008 Jak ukrást nevěstu
2007 Hannibal - Zrození
Poslední legie
2005 Království nebeské
Panenská královna (TV film)
2004 Does God Play Football
Jen jedna šance
Purifiers, The
Spiknutí střelného prachu (TV film)
The Rocket Post
2003 Život potom
16 let s alkoholem
2002 Max
Nicholas Nickleby
Psí vojáci
That Old One
2001 Jak na ženský
2000 Marcie's Dowry
1999 Kouzelná země skřítků (TV film)
Páté přes deváté
1998 Acid House
Hideous Kinky
Ložnice a kuloáry
Surovec
1997 Richard II (TV film)
Za přední linií
1996 Muž v hlavní roli
Small Faces
Trainspotting

TV seriály

2010 Seattle Grace: Message of Hope (TV seriál)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Pokud jde o tvého otce... (S02E10)
Žádný bůh nezastaví hladového člověka (S02E09)
Nezbytný výmysl (S02E08)
další epizody (10)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Únorové kalendy (S01E12)
Kořist (S01E11)
Slavnost (S01E10)
další epizody (12)
2003 The Key (TV seriál)
2000 Anna Karenina (TV seriál)
North Square (TV seriál)
1998 Looking After Jo Jo (TV seriál)
1996 Father Ted (TV seriál)
A Christmassy Ted (S02E11)

TV pořady

2013 The Queen Latifah Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2005 Chirurgové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(74)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace