foto

James Hayman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Vánoční rande (TV film)
2010 Revenge of the Bridesmaids (TV film)
Vezmi si mě (TV film)
2009 Dívčí války (TV film)
2003 Wild West's Most Wanted (TV film)
2002 Dragans of New York (TV film)
1995 Tajemná žena (TV film)

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Vindicta (S05E11)
2018 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
See You Soon (S05E01)
Šach-mat, část 1. (S04E23)
Svazující pouto (S04E13)
2017 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Zlý národ (S04E01)
Poetická spravedlnost (S03E24)
Návrat krále (S03E13)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Šok (S03E01)
Noc s nepřítelem (S02E24)
Sesterské město (S02E12)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Tajný oddíl (S02E02)
Moje město (S01E23)
Pozor na to, co si přeješ (S01E14)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Ten, kdo mě hlídá (S01E07)
The Fosters (TV seriál)
The Honeymoon (S01E11)
Longmire (TV seriál)
Miss Cheyenne (S03E03)
2013 The Fosters (TV seriál)
I Do (S01E10)
Longmire (TV seriál)
Sound and Fury (S02E07)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Rodina nade vše (S03E06)
Najdi si už práci (S03E03)
Teď nebo nikdy (S02E20)
další epizody (4)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Tajné kamarádky (S01E12)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nepleť se mi do života (S08E14)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Dobře mířená kulka (S02E17)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Láska zvrácená (S09E07)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Důvěřuj, ale prověřuj (S02E03)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Dr. House (TV seriál)
Na vlastních nohách (S05E08)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
Timeless (E09)
Dr. House (TV seriál)
Modelka (S02E13)
Huff (TV seriál)
Kukuřičná pole v L.A. (S02E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Biologické hodiny (S08E02)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Kingpin (TV seriál)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Elois (S04E12)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Svatý z Hartfordu (S01E03)
Nový život (S01E01)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
To Have & to Hold (TV seriál)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
The Client (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Narozeninový večírek (S01E17)
Pátý únor v pětadevadesátém (S01E15)
1994 Pohotovost (TV seriál)
9 1/2 hodiny (S01E08)
Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1993 Harts of the West (TV seriál)
Moon Over Miami (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Securitate (S03E20)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Consultation (S03E10)
1990 Zapadákov (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace