foto

Nikolaj Merzlikin

  • nar. 16.4.1945
    Sartynya, Tyumenskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 3.1.2007 (61 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Žarkij nojabr (TV film)
2005 Mužskoj sezon. Barchatnaja revolucija
1998 Sočiněnije ko Dňu Pobědy
1993 My Family Treasure
1991 Ljuk
Otkrovenije Ioanna Pervopečatnika
1988 Guljaščije ljudi
1986 Gdě vaš syn?
Perechvat
S něba na zemlju
1985 Boj o Moskvu
1984 Chronika odnogo leta (TV film)
Zbraně pro Petra Velikého
1983 Utro bez otmetok
1982 Otcové a dědové
Smerť na vzljotě
1981 Ljubov moja věčnaja
Ostajus s vami
1980 Črezvyčajnyje obstojatělstva
1978 Popovídáme si bráško
1977 Gonki bez finiša
1976 Duma o Kovpake: Karpaty, Karpaty...
1975 Duma o Kovpake: Buran
1974 Bez prava na ošibku
Pašeráci
Zvězda ekrana
1973 Naděžda
S věseljem i otvagoj
Vozle etich okon...
1972 Podivín z 5. B
Zajtra bude neskoro
1971 Čjornje suchari
1970 Není cesty zpátky
Zastavení v Moskvě
1968 Ještě jednou o lásce
Tři dny Viktora Černyševa
Далеко на Западе
1967 Zosja
1966 Muž, kterého miluji
Rano utrom

TV seriály

2007 Pautina (TV seriál)
Lovuška (S01E01)
Putějcy (TV seriál)
Něslučajnaja vstreča (S01E07)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Volčje logovo (S01E08)
2006 Bilet v garem (TV seriál)
Dom-fantom v pridanoje (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Krovnaja mesť (S03E03)
Syščiki (TV seriál)
Šesť šestych (S05E02)
2005 Tajnaja straža (TV seriál)
Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Kavalery morskoj Zvězdy (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Dama s kogotkami (S02E01)
1979 Karl Marx. Molodyje gody (TV seriál)
1973 Věčnyj zov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky