foto

John F. Showalter

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Lovci duchů (TV seriál)
Who We Are (S12E22)
The British Invasion (S12E17)
The 100 (TV seriál)
The Tinder Box (S04E05)
2016 Arrow (TV seriál)
Broken Hearts (S04E16)
Frequency (TV seriál)
Gray Line (E09)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Left Behind (S01E09)
Lovci duchů (TV seriál)
American Nightmare (S12E04)
Supergirl (TV seriál)
Bizarro (S01E12)
The Flash (TV seriál)
Back to Normal (S02E19)
The 100 (TV seriál)
Terms and Conditions (S03E08)
Timeless (TV seriál)
Last Ride of Bonnie & Clyde (S01E09)
2015 Forever (TV seriál)
Punk Is Dead (E19)
Lovci duchů (TV seriál)
Our Little World (S11E06)
Paint It Black (S10E16)
Halt & Catch Fire (S10E13)
The Flash (TV seriál)
Family of Rogues (S02E03)
The Sound and the Fury (S01E11)
2014 Constantine (TV seriál)
A Feast of Friends (E04)
Lovci duchů (TV seriál)
Sharp Teeth (S09E12)
Revoluce (TV seriál)
Den obětí války (S02E21)
Den blbec (S02E19)
The 100 (TV seriál)
Spacewalker (S02E08)
Inclement Weather (S02E02)
Contents Under Pressure (S01E07)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
I Think I'm Gonna Like It Here (S09E01)
Freaks and Geeks (S08E18)
Man's Best Friend with Benefits (S08E15)
Ospalá díra (TV seriál)
Triumf zla (S01E03)
Revoluce (TV seriál)
Píseň zůstává stejná (S01E13)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
What's Up, Tiger Mommy? (S08E02)
Out with the Old (S07E16)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Slash Fiction (S07E06)
Let It Bleed (S06E21)
Mommy Dearest (S06E19)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
Clap Your Hands If You Believe (S06E09)
Two and a Half Men (S06E02)
Dead Men Don't Wear Plaid (S05E15)
Nikita (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Viva Laughlin (TV seriál)
2006 Žralok (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Threshold (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2002 Beze stopy (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

1997 World's Deadliest Volcanoes (TV film)
1996 Cutty Whitman (TV film)

TV seriály

2002 Beze stopy (TV seriál)
Glory Days (TV seriál)
2000 Falcone (TV seriál)
Gideon's Crossing (TV seriál)
1999 Turks (TV seriál)
1997 Timecop (TV seriál)
1995 Charlie Grace (TV seriál)

Dokumentární

1990 American Chronicles (TV seriál)

TV pořady

1992 I Witness Video (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace