foto

John F. Showalter

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1997 World's Deadliest Volcanoes (TV film)
1996 Cutty Whitman (TV film)

TV seriály

2002 Beze stopy (TV seriál)
Glory Days (TV seriál)
2000 Falcone (TV seriál)
Gideon's Crossing (TV seriál)
1999 Turks (TV seriál)
1997 Timecop (TV seriál)
1995 Charlie Grace (TV seriál)

Dokumentární

1990 American Chronicles (TV seriál)

TV pořady

1992 I Witness Video (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 The 100 (TV seriál)
The Tinder Box (S04E05)
Lovci duchů (TV seriál)
Who We Are (S12E22)
The British Invasion (S12E17)
2016 Frequency (TV seriál)
Gray Line (E09)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Left Behind (S01E09)
Timeless (TV seriál)
Last Ride of Bonnie & Clyde (S01E09)
Supergirl (TV seriál)
Bizarro (S01E12)
The Flash (TV seriál)
Back to Normal (S02E19)
The 100 (TV seriál)
Terms and Conditions (S03E08)
Arrow (TV seriál)
Broken Hearts (S04E16)
Lovci duchů (TV seriál)
American Nightmare (S12E04)
2015 Forever (TV seriál)
Punk Is Dead (E19)
The Flash (TV seriál)
Family of Rogues (S02E03)
The Sound and the Fury (S01E11)
Lovci duchů (TV seriál)
Our Little World (S11E06)
Paint It Black (S10E16)
Halt & Catch Fire (S10E13)
2014 Constantine (TV seriál)
A Feast of Friends (E04)
The 100 (TV seriál)
Spacewalker (S02E08)
Inclement Weather (S02E02)
Contents Under Pressure (S01E07)
Revoluce (TV seriál)
Den obětí války (S02E21)
Den blbec (S02E19)
Lovci duchů (TV seriál)
Sharp Teeth (S09E12)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Triumf zla (S01E03)
Revoluce (TV seriál)
Píseň zůstává stejná (S01E13)
Lovci duchů (TV seriál)
I Think I'm Gonna Like It Here (S09E01)
Freaks and Geeks (S08E18)
Man's Best Friend with Benefits (S08E15)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
What's Up, Tiger Mommy? (S08E02)
Out with the Old (S07E16)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Slash Fiction (S07E06)
Let It Bleed (S06E21)
Mommy Dearest (S06E19)
2010 Nikita (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Clap Your Hands If You Believe (S06E09)
Two and a Half Men (S06E02)
Dead Men Don't Wear Plaid (S05E15)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Viva Laughlin (TV seriál)
2006 Žralok (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
House vs. Bůh (S02E19)
2005 E-Ring (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Threshold (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2002 Beze stopy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace