foto

Aris Rozentals

  • nar. 6.4.1938
    Riga, Lotyšsko, Sovětský svaz
  • zem. 3.1.2019 (80 let)
    Riga, Lotyšsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ježíš ti ukáže cestu... k dálnici
2014 M.O.Ž.
2005 Archangel (TV film)
2000 Děsivé léto
1993 Drosme nogalināt
1980 Rannjaja ržavčina
1972 Posledněje dělo komissara Berlacha
1967 Elpojiet dzili

TV seriály

2015 Kvest (TV seriál)
2014 Nasledije (TV seriál)
2004 Krasnaja kapella (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky