foto

Hanna Bieniuszewicz

  • nar. 9.9.1955 (65 let)
    Włocławek, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Ślad (TV seriál)
Episode 53 (S02E53)
2014 Lekarze (TV seriál)
Powrót (S04E01)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S05E05)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2007 Faceci do wzięcia (TV seriál)
Taniec z gwizdami (E52)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
Kryminalni (TV seriál)
Świadek (S05E05)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Upadek (E09)
Wesele (E08)
Spisek (E07)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky