foto

Petr Kocourek

  • nar. 10.9.1965 (51 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Polednice
Taxi 121
2015 Gangster Ka
2014 Hany
2013 Křídla Vánoc
2011 Saxána a Lexikon kouzel
2010 Bludičky (TV film)
2009 Pomodlím Tě aneb v noci lilo
Svědomí Denisy Klánové (TV film)

TV seriály

2016 Polda (TV seriál)
Kurz přežití (E02)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Vytříděný odpad (S01E08)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
Doktor Martin (TV seriál)
Beskydské šelmy (S01E04)
Vinaři (TV seriál)
Sklípek (S02E03)
2014 První republika (TV seriál)
Sbohem a odpusťte (S01E21)
Eskamotér (S01E20)
Zpovědní tajemství (S01E14)
Svatby v Benátkách (TV seriál)
Toužím (S01E10)
Mořský vánek (S01E08)
Svatební košile (S01E06)
další epizody (4)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Maruška (S01E06)
Mokré tričko (S01E05)
2011 O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Hudební videoklipy

2010 Rytmus: Zlatokopky (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Smashhead

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace