foto

Sammy Smith

  • nar. 3.3.1904
  • zem. 23.4.1997 (93 let)
    Maywood, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Chorus Line
1984 The Goodbye People
1980 The Changeling
1979 All That Jazz
Blízcí příbuzní
1975 How to Succeed in Business Without Really Trying (TV film)
Vstupte
1974 Velký Gatsby
1971 Made for Each Other
1967 Snadná cesta vzhůru
1963 Act One

TV seriály

1981 Nurse (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
1966 Occasional Wife (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1965 Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
1963 The Patty Duke Show (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
1955 The Phil Silvers Show (TV seriál)

Dokumentární

1969 The Woody Allen Special (TV film)
1967 NBC Experiment in Television (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky