foto

Rickie Sorensen

  • nar. 26.8.1946
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 24.8.1994 (47 let)
    Lynwoos, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Jake, kocour z vesmíru
1977 Letiště '77
1963 Johnny Shiloh (TV film)
1961 Podsvětí USA
1958 A Lust To Kill
Tarzan and the Trappers
Tarzan's Fight for Life
1957 Hard Man, The
Man Afraid
Man of a Thousand Faces
1956 The Young Guns

TV seriály

1976 Most Wanted (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
1962 Room for One More (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Father of the Bride (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 The Comedy Spot (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Demure Defendant (S01E16)
1957 The Restless Gun (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1955 My Friend Flicka (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

1992 The Music of Disney: A Legacy in Song - a.z.

Host

TV pořady

1988 Magical World of Disney, The (TV pořad)
1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky