foto

Mike De Anda

  • nar. 2.3.1921
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 20.10.1988 (67 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 The All-American Boy
1972 Josie's Castle
Portnoy's Complaint
1967 Sullivan's Empire (TV film)
1966 And Should We Die
1965 Girl Happy
1964 Guns of Diablo
1963 Elvis Presley: Fun in Acapulco
1962 Five Weeks in a Balloon
1961 The Phantom (TV film)

TV seriály

1972 Search (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
Rango (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace