foto

Krzysztof Dutkiewicz

  • nar. 17.8.1958 (62 let)
    Szczecin, Województwo zachodniopomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Noc plná zázraků 3

TV seriály

2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2018 1983 (TV seriál)
Následky (E04)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Strażacy (TV seriál)
Kryzys (S02E06)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Medalion (S12E10)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zbrodnia w bibliotece (S03E11)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Naznaczeni (E13)
Bomba w górę (E12)
Ring (E09)
2008 Wydział zabójstw (TV seriál)
Dług (E09)
2007 Mamuśki (TV seriál)
Nazwisko (S01E04)
Prawo miasta (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2006 Kopciuszek (TV seriál)
Pogoda na piątek (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Bulionerzy (TV seriál)
Podpis (S04E12)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Wielka wyprawa (S08E28)
2005 Bulionerzy (TV seriál)
Jadło domowe (S02E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky