foto

József Vásári

  • nar. 19.11.1965
    Derecske, Maďarsko
  • zem. 3.8.2017 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Férfikor
2015 A fekete múmia átka (TV film)
2007 Off Hollywood (TV film)
2006 Bílé dlaně
2003 Gumiember
Szent Iván Napja
Telitalálat
2001 Macerás ügyek
1999 Lamm

TV seriály

2018 Sladký život (TV seriál)
Jégkocka (S03E05)
Vakfolt (S03E04)
2017 Tóth János (TV seriál)
Hedonista nap (S01E03)
2013 Hacktion (TV seriál)
Egy ínyenc nyomában (S05E06)
2000 Valaki kopog (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky