foto

Sylvie Milhaud

  • nar. 1951
    Grenoble, Rhône-Alpes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Voici venu le temps
2004 Fuite de Monsieur Monde, La (TV film)
2002 Un monde presque paisible
1997 Marianne
1996 Cri de la soie, Le
1993 Just Friends
1984 Voyage d'hiver, Le
1982 Toute une nuit
1981 Minitrip (TV film)
1975 Soupe froide, La
1973 Écrivains, Les (TV film)

TV seriály

2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky