foto

Gamal Abdel Nasser

  • nar. 15.1.1918
    Beni Mor, Egypt
  • zem. 28.9.1970 (52 let)
    Káhira, Egypt
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Nasser's Republic: The Making of Modern Egypt (TV film) - a.z.
2007 1967: Šest dní v červnu (TV film)
2004 Cecil B. DeMille: American Epic (TV film)
The Power of Nightmares: Rise of the Politics of Fear (TV seriál)
2001 History's Mysteries: Infamous Murders (TV seriál)
1998 Studená válka (TV seriál)
1996 Assassinations That Changed the World (TV seriál)
1994 Divy minulosti (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)
1955 Put mira

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace