foto

Helen Horton

  • nar. 21.11.1923
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 2009
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Býčí oko
Zapomenutí vězni (TV film)
1988 Žena, kterou miloval (TV film)
1987 Dvě paní Grenvillové (TV film)
1985 Reunion at Fairborough (TV film)
1984 Na ostří nože
1983 Superman 3
1979 Vetřelec
1977 Nido de viudas
1974 Fáze IV
1972 Nekonečná noc
1969 Last Shot You Hear, The
Předseda
1960 Never Take Sweets from a Stranger
1957 Let's Be Happy
1956 Bitva u La Plata
1953 Sie fanden eine Heimat
Strange Stories

TV seriály

1999 Polterguests (TV seriál)
1992 Hercule Poirot (TV seriál)
Nástrahy zubařského křesla (S04E03)
1991 Paul Merton: The Series (TV seriál)
1990 Spatz (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Ellis Island (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1981 Barriers (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Room Service (TV seriál)
1978 Bernie (TV seriál)
Butterflies (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
1976 Yes, Honestly (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
Two's Company (TV seriál)
1974 Jennie: Lady Randolph Churchill (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
1969 Show Bennyho Hilla (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
1962 Big Pull, The (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky