foto

Callie Thorne

  • nar. 20.11.1969 (48 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato herečka Arménského původu se narodila 20.11.1969 v Bostonu, Massachusetts. Studovala divadlo a dramatickou literaturu na Wheaton College v Nortonu a Lee Strasbergovu divadelní a filmovou instituci v New Yorku.

V roce 1996 si Callie zahrála ve filmu EDŮV PŘÍŠTÍ KROK (1996), který jí velice pomohl k vstoupení do filmového světa. V letech 1997-1998 si zahrála v seriálu ZLOČIN V ULICÍCH, čímž se u velkého počtu diváku stala velice oblíbenou.

Callie hrála hodně hostujících vystoupení například v ER (2005–2006), ZÁKON A POŘÁDEK (2003–2004), ÚTĚK Z VĚZENÍ (2006), CALIFORNICATION (2011) a další.

V roce 2011 byla obsazena do seriálu NECESSARY ROUGHNESS a byla dokonce nominována na Zlatý globus za ženskou roli.

David "TheDave" Šámal

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Dark of Night
2016 Be Afraid
2015 Breed (TV film)
2014 Tělo jako nepřítel (TV film)
2010 Nice Guy Johnny
2009 Welcome to Academia
2007 Špioni a biják
2006 Jimmy Blue
Opilí slávou
2005 David & Layla
F Word, The
Robin's Big Date
Strangers with Candy
2003 This Is Not a Film
Titletown (TV film)
2002 Duševní slepota (TV film)
Přeber si to znovu
Stella Shorts 1998-2002
Washington Heights
2001 More, Patience (TV film)
Revolution #9
Ulice New Yorku
2000 Double Parked
Homicide: The Movie (TV film)
Chytrá holka
Wirey Spindell
1999 Giving It Up
1998 Chocolate for Breakfast
Příští stanice Ráj
1997 Turbulence
1996 Edův příští krok

TV seriály

2017 At Home with Amy Sedaris (TV seriál)
2016 Takoví normální Američané (TV seriál)
Glanders (S04E01)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Kolik spoždení můžeš snést? (S01E22)
Ještě víc (S01E17)
Návnada (S01E11)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Born Again (S03E06)
Dimebag (S03E04)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
2012 Jak prosté (TV seriál)
One Way to Get Off (S01E07)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Světla. Kamera. Blbec (S04E08)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Živ a zdráv (S04E05)
Scylla (S04E01)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Výroky pro tisk (S05E05)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Wainy Days (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál) - herec, a.z.
Orientación (S03E01) - a.z.
Sona (S02E22)
Fin del camino (S02E21)
další epizody (4)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Bolshoi Booze (S02E11)
Vyhrabaný (S02E09)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Pochybnosti (S04E10)
2004 The Wrong Coast (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Poctivě a upřímně (S03E05)
Hamsterdam (S03E04)
Znovu a zas (S03E01)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vír (S02E07)
Všechno je jen prolog (S02E06)
Spodní proud (S02E05)
další epizody (5)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Cena (S01E10)
Staré případy (S01E04)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
The $treet (TV seriál)
1999 Strangers with Candy (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

1999 New York: A Documentary Film (TV seriál)
1988 American Experience (TV seriál)

TV pořady

2011 The Chew (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace