foto

Žanneta Četverikova-Druckaja

  • nar. 30.1.1941 (78 let)
    Bobruysk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Botaničeskij sad
1993 Choču v Ameriku
1992 Na těbja upovaju
1989 Dubrovskij
1986 Ně zabuďtě vyključiť televizor
1985 Ťjoťa Marusja (TV film)
1982 Můžeme se vzít
1971 Vesennyaya skazka (TV film)

TV seriály

2004 Něbo i zemlja (TV seriál)
2003 Vokzal (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)
Beněfis (E05)
Bruděršaft (E04)
2000 Kamenskaja (TV seriál)
Smerť i němnogo ljubvi (S01E06)
Smerť radi smerti (S01E04)
1998 Zal ožidanija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky