foto

Otto Meissner

  • nar. 27.6.1925
    Berlin, Preußen, Německá říše
  • zem. 16.2.2011 (85 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2005 Pod bílými plachtami: Koncert na rozloučenou (TV film)
2001 Tanker (TV film)
2000 Der Preis der Schönheit (TV film)
Schweigen ist Gold (TV film)
1997 Der Kapitän - Den Tod im Nacken (TV film)
Der Kapitän - Im Vorhof der Hölle (TV film)
1994 Wenn alle Deutschen schlafen (TV film)
1993 Wildnis, Die (TV film)
1992 Kleiner Mann im großen Glück (TV film)
1991 Bronsteins Kinder
Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1990 Neuner
1986 Abschiedsvorstellung (TV film)
Gauner im Paradies (TV film)
Was zu beweisen war (TV film)
1983 Trauschein, Der (TV film)
1981 Es bleibt in der Familie (TV film)
Variationen (TV film)
1980 Einmal hunderttausend Taler (TV film)
Leute wie du und ich (TV film)
1979 Die großen Sebastians (TV film)
Schlaraffenland: Berlin (TV film)
1978 Schlaraffenland (TV film)
1977 Heinrich Zille (TV film)
Notwehr (TV film)
1976 Ketten (TV film)
1975 Damals wie heute (TV film)
1973 Ausbruch (TV film)
1971 Ludwig L (TV film)
1968 Der Urlaub (TV film)
1962 Ihr schönster Tag
1961 Malachiášův zázrak
1960 Der letzte Fussgänger
Nacht fiel über Gotenhafen
1959 Natürlich die Autofahrer
1958 Nachtschwester Ingeborg
1956 Mädchen mit schwachem Gedächtnis
1955 Banditen der Autobahn
Falsche Adam, Der
1954 Tanz in der Sonne
1953 Blume von Hawaii, Die

TV seriály

1998 Poslední svědek (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1988 Justitias kleine Fische (TV seriál)
Lorentz & Söhne (TV seriál)
1987 Wartesaal zum kleinen Glück (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Teufels Großmutter (TV seriál)
1983 Ich heirate eine Familie (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Schweigen ist Gold (TV film)
1999 Drei Gauner, ein Baby und die Liebe (TV film)
Gaukler der Liebe (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky