foto

Brandy Ledford

  • nar. 4.2.1969 (51 let)
    Denver, Colorado, USA

Biografie

Brandy Ledford je americká herečka. Narodila se v roce 1969 dne 4.února v Denveru v Coloradu jako Brandy Lee Ledford. Navštěvovala High school Redondo Union. Pracovala pro časopis Penthouse. Diváci jí mohli vidět v seriálech např. ŽENATÝ SE ZÁVAZKY, POBŘEŽNÍ HLÍDKA, POLICIE Z PALM BEACH, WALKER, TEXAS RANGER, KRAJNÍ MEZE, HVĚZDNÁ BRÁNA, ANDROMEDA,HVĚZDNÁ BRÁNA: ATLANTIDA a TAKOVÁ MODERNÍ RODINKA. Hrála ve filmech např. DEMOLITION MAN se Sylvestrem Stallonem. Objevila se po boku Rowana Atkinsena ve filmu MILIONOVÝ ZÁVOD nebo ve filmu ICE MAN s Davidem Hewlett. Měla manžela Martina Cumminse, s nímž má jedno dítě. V roce 2004 se rozvedli.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2008 Ženská msta (TV film)
2004 Ice Men
Prasklina (TV film)
Příběh Charlieho andílků (TV film)
2002 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Sejdeme se znovu (TV film)
2001 Bizarní frekvence (TV film)
Milionový závod
Separate Ways
Zebra Lounge (TV film)
2000 Hlavní cíl (TV film)
My 5 Wives
We All Fall Down
1996 Irresistible Impulse (TV film)
Panika v oblacích (TV film)
Pier 66 (TV film)
1995 Smrt za lásku
1994 National Lampoon a škola akvalungu
1993 Demolition Man
Penthouse Satin & Lace II: Hollywood Undercover
Vražedná terapie
1991 Penthouse: Fast Cars Fantasy Women

TV seriály

2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Jízda (S04E11)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zloděj kol (S01E02)
2006 Whistler (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Peklo (S02E19)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Konec hry (S08E10)
2002 Smallville (TV seriál)
Nalezenec (S01E16)
2001 Strange Frequency (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Baywatch O'Hana (S10E20)
Maui Xterra (S10E19)
Big Island Heat (S10E18)
další epizody (8)
1999 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Path of Least Resistance (S10E12)
Gold from the Deep (S10E10)
The Hunt (S10E09)
další epizody (7)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Zlý sen (S04E20)
1997 Fast Track (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 George Wendt Show, The (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Striptýz bar s manželkami (S09E14)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
The George Carlin Show (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Dokumentární

1998 Janine & Vince Neil: Hardcore & Uncensored

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky