foto

John Kenneth Galbraith

  • nar. 15.10.1908
    Dunwich Township, Ontario, Kanada
  • zem. 29.4.2006 (97 let)
    Cambridge, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Unforgettable: 100 Years Remembered (TV film)
1970 Prologue
1966 Peníze a život

TV seriály

2005 Speer a Hitler (TV seriál)

Dokumentární

2010 Lovci nacistů (TV seriál) - a.z.
2001 On Common Ground
2000 Life Under Mike
1998 Studená válka (TV seriál)
1997 The Fifties (TV seriál)
1991 Beyond Hate
1989 11-22-63: The Day the Nation Cried (TV film)
1988 American Experience (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)
1984 Strategic Trust: The Making of a Nuclear Free Palau
1977 Age of Uncertainty, The (TV film)
1976 Paměť spravedlnosti
1975 Arena (TV seriál)
1973 Svět ve válce (TV seriál)
1960 ABC Close-Up! (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Visionen zum Millennium (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky