foto

Anke Berthold

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen: Wie ein Ei dem anderen (TV film)
2018 Marie Brand und der schwarze Tag (TV film)
Sestřička z hor: Vina a trest (TV film)
2017 Marie Brand und das ewige Wettrennen (TV film)
Marie Brand und der Liebesmord (TV film)
Schnitzel geht immer (TV film)
2016 Wolfsland - Ewig Dein (TV film)
2015 Marie Brand und das Erbe der Olga Lenau (TV film)
Nacht der Angst (TV film)
Vinnetouův syn
2014 Einmal Bauernhof und zurück (TV film)
Marie Brand und das Mädchen im Ring
Schluß! Aus! Amen! (TV film)
Tatort - Wahre Liebe (TV film)
2013 Die Dienstagsfrauen - Sieben Tage ohne (TV film)
Wer hat Angst vorm weißen Mann? (TV film)
2012 Jeder Tag zählt (TV film)
Místo činu: Kolín - Chladnokrevně (TV film)
Tatort - Kinderland (TV film)
Zpátky domů (TV film)
2011 Mein Bruder, sein Erbe und ich (TV film)
2010 Lüg weiter, Liebling (TV film)
Místo činu: Kolín - Rodinná pouta (TV film)
Polizeiruf 110 - Risiko (TV film)
Weihnachten im Morgenland (TV film)
Zimmer mit Tante (TV film)
2009 Schlimme Finger
2008 Místo činu: Slaná smrt (TV film)
Vater aus Liebe (TV film)
2007 Das 100 Millionen Dollar Date (TV film)
Partnertausch (TV film)
Von Müttern und Töchtern (TV film)
2005 Ausgerechnet Weihnachten (TV film)
Das beste Jahr meines Lebens (TV film)
Die Braut von der Tankstelle (TV film)
Ein Geschenk des Himmels (TV film)
Stürmisch verliebt (TV film)
2004 Ein Baby für dich (TV film)
2003 Affäre zu dritt (TV film)
Hon na žháře (TV film)
Schwer verknallt (TV film)
2002 Ein Albtraum von 3 1/2 Kilo (TV film)
2001 Besuch aus Bangkok (TV film)
Der kleine Mann
Himmlische Helden
Wie buchstabiert man Liebe? (TV film)
2000 Zimmer mit Frühstück (TV film)
1998 Auch Männer brauchen Liebe (TV film)
1997 Made in Taiwan

TV seriály

2006 Freunde für immer - Das Leben ist rund (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Fox a partneři (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace