foto

Polina Koval

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 1612: Kronika smutných časů

TV seriály

2009 Kamenskaja (TV seriál)
Zakon trech otricanij (S05E06)
Rekviem (S05E01)
2005 Kamenskaja (TV seriál)
Dvojnik (S04E03)
Ličnoje dělo (S04E01)
2004 Kadeti (TV seriál)
2003 Kamenskaja (TV seriál)
Sedmaja žertva (S03E04)
Illjuzija grecha (S03E01)
2002 Zakon (TV seriál)
Vaša česť (E23)
Za upokoj duši (E21)
Doč (E19)
další epizody (8)
Kamenskaja (TV seriál)
Za vsjo nado platit' (S02E04)
Ukraděnnyj son (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky