foto

Avgustin Milovanov

  • nar. 16.6.1937
    Stalingrad, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 19.7.2019 (82 let)
    Minsk, Bělorusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rol
1996 Iz ada v ad
1991 Zapiski yunogo vracha (TV film)
1986 Ně zabuďtě vyključiť televizor
1984 Vítězství
1983 Dech bouře
1981 Lidé na močálu
1980 Gosudarstvennaya granitsa: My nash, my novyy... (TV film)
1977 Garantiruju žizň
1976 Syn predsedatělja
1972 Říkali mu Ledňáček
1971 Posle yarmarki (TV film)

TV seriály

2006 Vaša česť (TV seriál)
2003 Vokzal (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)
Vaša česť (E23)
Dělo Chalaimova (E12)
Dětěktor lži (E09)
další epizody (6)
Kamenskaja (TV seriál)
Ja umer včera (S02E02)
1974 Bronzovaya ptitsa (TV seriál)
1971 Vsja korolevskaja rať (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky